Stojković se vraća u reprezentaciju! Posle pet i po meseci od poslednjeg nastupa za nacionalni tim Vladimir Stojković ponovo će stati na gol „Orlova“.

Vraća se Stojković u reptezentaciju!

Stojković je poslednji put branio na turneji na Kipru, protiv Jermenije (0:0) kada je vršilac dužnosti selektora bio Radovan Ćurčić.

Turneju koju su „Orlovi“ imali u maju i junu Stojković je preskočio zbog povrede kolena na finišu sezone i tako nije uspeo da se nametne selektoru već na početku ali Mihajlović je izjavio kako nije zadovoljan branjenjem Brkića i Kahrimana na turneji i da će zato, između ostalog, na gol vratiti Stojkovića.

Vraća se Stojković u reptezentaciju!S obzirom da je Stojkovića na samom početku sezone forma na ulaznoj putanji, koju potvrđuju sjajne odbrane protiv Valete (Malta) i AEL-a (Kipar) kao i jaka psihička snaga nakon porodične tragedije kada mu je majka preminula, Mihajlović je odlučio da pozove Vladimira Stojkovića da brani na poslednjoj utakmici pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014 u Brazilu.

Stojković bi na gol trebalo da stane 15. avgusta protiv Irske, a od njegovih saigrača iz Partizana poziv za nacionalni tim trebalo bi da dobiju Nemanja Tomić i Lazar Marković.

Prisustvo Mihajlovića na susretu sa Valetom kao i najava da će biti u svečanoj loži stadiona Partizana na revanšu sa AEL-om potvrđuju ovu vest a poziv za „A“ tim trebalo bi najkasnije u četvrtak da stigne u Humsku.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi) FOTO: REUTERS