Defanzivac Milan Biševac se raduje što će verovatno dobiti mesto u odbrani Srbije na utakmici sa Estonijom, jer očekuje sjajnu saradnju sa Nemanjom Vidićem.

Milan Bisevac, Srbija-Severna Irska

Selektor Vladimir Petrović je zbog povreda prinuđen na kombinovanje sastava, a Biševac veruje da će odbrambena linija biti čvrsta i u slučaju da Neven Subotić ne bude mogao da nastupi.

„Nisam ranije igrao sa Nemanjom u paru, ali mislim da bi se u toj ulozi i pionir dobro snašao. O tome ne treba trošiti reči, kao ni o vremenskim uslovima. Ispašće da se traži alibi unapred, a to nam ne treba. Trebaju nam bodovi i pobeda“, rekao je defanzivac Valensijena.

Biševac nije bio uz reprezentaciju tokom prve utakmice i poraza od Estonije i smatra da o njoj ne treba ni razmišljati.

„Ne bih se vraćao na tu utakmicu, mnogi faktori uslovili su da se dođe do neplaniranog poraza. Izrazito su defanzivno orijentisani, ali kako znamo i umemo, treba da im pronađemo pukotinu u bunkeru“, rekao je Biševac.

Dobre vesti za selektora su stigle od Nikole Žigića, koji poručuje da je spreman. Ipak, odluka je na selektoru.

„Povreda ja zalečena, to je najvažnije. Vratio sam se na teren, trenirao i dobro se osećam. Uslovi koji vladaju ovde ne idu na ruku nikom, pa ni meni, pošto sam tek završio rehabilitaciju. Ipak, šta je, tu je. Naša obaveza je da ovde osvojimo tri boda i niko nas neće pitati na koji način. Estonci zaista nisu naivna ekipa, ali što se mora, nije teško. Verujem u pobedu“, rekao je Žigić.

Izvor: BlicSport