Još jedan igrač naše reprezentacije je ovog leta promenio svoj dosadašnji klub i zamenio ga novim koji ima Evropske ambicije i svrstava se u klubove koji će ove godine voditi „rat“ za titulu u Francuskoj ligi!

Govorilo se dosta o ovom igraču krajem prošle sezone, a svakako u ovom prelaznom roku da će promeniti svoj klub i to se dogodilo.Već smo napomenuli bili u našim tekstovima ( Transferi ) da će Milan Biševac sigurno promeniti klub, samo je bilo pitanje u kom smeru.

PSŽ je bio najkonkretniji, i u svoje redove doveo našeg reprezentativca sa kojim će svakako podići kvalitet u redovima zadnje linije svog tima.Svakako smatramo da je bilo vreme da Milan predje u neki klub koji ima Evropske ambicije, što nažalost sa prethodnim nije bio slučaj, i tako nivo svoje igre  podići na viši nivo.

Spominje se suma od oko 4 miliona evra, što pretpostavljamo da nije bio problem za nove vlasnike kluba iz Pariza, koji planiraju da dovedu još neke igrače sa kojima planiraju da vrate PSŽ na put stare slave.

Naš reprezentativac, koji je do sada nastupao u dresu „Orlova“ 8 puta, svakako neće imati lak posao da izbori mesto u prvih 11, ali isto tako ne sumnjamo u njegov kvalitet i uvereni smo da će svojim trudom uveriti trenera u svoje kvalitete i sa vremenom naći svoje mesto u prvom timu.

(Beli Orlovi, Jevremović Danijel; foto: Reuters)