Odlazak Milana Jovanovića sa Enfilda je ponovo aktuelna tema, a nakon što su britanski mediji objavili da će Lane “do kraja sledeće nedelje krenuti putem Roja Hodžsona” njihove italijanske kolege su navele Fiorentinu kao najverovatniju destinaciju.

“La Republika” piše da se očekuje da će se ovih dana kolonija Srba u Mihajlovićevoj “violi” uvećati za još jednog člana. Jovanović će stići kao pozajmljen igrač do kraja sezone, kada će biti otvoreni pregovori o otkupu njegovog ugovora.

Sličan plan ima i lider turske lige Trabzon koji već mesecima obigrava oko srpskog internacionalca. Iz Turske su nekoliko puta stizale informacije da je predsednik kluba putovao u Englesku kako bi “raščistio stvari”, ali s obzirom na to koliko dugo traje ta priča, čini se da je Fiorentina izglednija opcija.

Naznaku da se kratka i neuspešna epizoda Jovanovića u dresu Liverpula bliži kraju, dala je i odluka Kenija Dalgliša da ga ne uvrsti ni na spisak rezervi za gradski derbi sa Evertonom, samo nekoliko dana nakon što mu je pružio priliku da se dokaže kao starter.

Izvor: BlicSport

Povezane vesti