Milan Jovanović je rekao da nikada neće zaboraviti trenutak kada mu je ceo Enfild aplaudirao i uzvikivao njegovo ime. Popularni Lane je ostavio odličan utisak na svom debiju u Premijer ligi protiv Arsenala i kada je umesto njega u 65. minutu na teren ulazio Maksi Rodrigez zaradio je ovacije čuvenog Kopa.

milan jovanovic liverpul rabotnicki

„Taj osećaj je poseban. Presrećan sam i nikada, nikada neću zaboraviti taj dan i taj trenutak. Ponosan sam. Igrati za Liverpul je jedinstven osećaj, tako nije u ostalim klubovima „, rekao je Jovanović za sajt kluba.

Reprezentativac Srbije je veoma brzo osvojio srca navijača, a osim toga što ispunjava zahtev Roja Hodžsona o „trčanju i samo trčanju“ pokušaće da se dodatno nametne stručnom štabu „skautingom“.

„Pokušao sam da saznam više o Trabzonu od prijatelja koji igraju u Turskoj. Rekli su mi da igramo protiv veoma dobre ekipe, koja će pokušati da iznenadi na Enfildu. Neće biti lak meč, jer takvi ne postoje u modernom fudbalu. Naravno da smo favoriti, ali nema prolaska ako ne damo sve od sebe“, rekao je Jovanović.

On je svestan šta žele navijači i nada se da Liverpul neće nastupati u Ligi Evrope sledeće sezone.

„Ovo je važno takmičenje i osvajanje pehara bi bilo veoma važno za nas, naročito ove sezone kada ja LE veoma jaka i ima timove kakav je Juventus. Međutim, nadam se da ćemo sledeće sezone igrati Ligu šampiona“, rekao je Jovanović.

Povezane vesti