Srpski internacionalac Milan Jovanović je dobio dozvolu od Liverpula da ode iz kluba bez obeštećenja, a iako je neko vreme tvrdio da mu se ne vraća u Belgiju čini se da bi mogao da zaigra za Anderleht.

Milan Jovanović u dresu Liverpula

Čelnici Liverpula su odlučili da dozvole Jovanoviću da pronađe novu sredinu jer ne žele da im budžet opterećuje prilično visoka plata igrača koji nema mesto u ekipi.

Kao prva opcija se spominjao Olimpijakos, u igri su Štutgart, Sporting i Benfika, ali „Sport/Fut magazin“ piše da bivši igrač Standarda razmišlja i o ponudi najpopularnijeg belgijskog kluba.

„I dalje sam pod ugovorom sa crvenima, ali će me pustiti kao slobodnog igrača kada nađem novi klub. Imao sam sastanak sa predstavnicima Anderlehta i bilo je interesantno. Bio sam na večeri sa predsednikom Rožer Vanden Štokom i direktorom Hermanom Van Holsbekom. Ostavili su dobar utisak. Moraćemo da sačekamo, ali to je definitivno interesantna opcija“, rekao je Jovanović.

Srpski internacionalac se sa predstavnicima Anderlehta video i u Kataru gde se oporavljao od operacije kolena, ali samo na prijateljskoj osnovi.

Izvor: BlicSport