Srpski reprezentativci i bivši saigrači Nenad Milijaš i Nikola Žigić, imaće priliku da igraju jedan protiv drugog i to u nedelju u okviru Engleske premijer lige.

Nenad Milijaš je konstatovao da Žigić sve više napreduje u Engleskoj, ali i poželeo da njegovo sunarodnjak ne pokaže svoj kvalitet u nedelju.

„Ako hoće neka nastavi tako, neka da i 20 golova, ali posle ove utakmice. U stvari, on nije ni bio starter na prošloj utakmici i voleo bih da bude tako i sada. On je odličan golgeter“ rekao je Milijaš koji se prisetio i dana kad je  Žigić igrao derbije protiv Partizana.
„Dok je igrao u Zvezdi igrao je i derbije sa Partizanom. To su totalno lude utakmice. Mi, sa druge strane moramo da prevaziđemo pritisak i pokušamo da pobedimo. Ti bodovi su nam potrebni“,  zaključio je srpski reprezentativac.

Milijašev tim se nalaz na pretposlednjem mestu Premijer lige s tim da imaju isti broj bodova kao i Vest Hem. Sa druge strane, Žigićev Birmingem je 14.  i sa tim da igraju na domaćem terenu, svakako će biti favorit u ovom meču.

Mirjana Petković