Fudbalski savez Srbije je objavio kako su bivši reprezentativac Srbije Savo Milošević i bivši selektor Radomir Antić, pravi pokretači peticije koju vodi fan klub „Beli Orlovi“ za njegovu smenu.

Rekorder po broju nastupa za selekciju Srbije, je demantovao ove izjave u intervju za „Sportski žurnal“.

Milošević je rekao da su ljudi paranoični i da svuda vide neke teorije zavere i da se pošten čovek teško može odbraniti od tolike količine gluposti.

On se obazreo na izjavu podpredsednika FSS, Ivana Ćurkovića koji je rekao da su nemiri u Đenovi krenuli upravo od Save Miloševića.
„Hoće rat, imaće ga. Ja se sigurno neću povući!“, kategoričan je bio Miloševič.

Nije želeo ni da izostavi fan klub „Beli Orlovi“, za koje kaže da su legitimna grupa i da su ih priznali i Karadžić i FSS. On napominje da mu je jedan od momaka „Belih Orlova“ prijatelj, jer imaju neke zajedničke poslove, ali da on nikoga ne savetuje kako da radi.

Bivši reprezentativac se čudi, kako Tomislav Karadžić može da bude protiv ove grupe ljudi, kad ih je on lično priznao kao zvaničnu grupu navijača reprezentacije Srbije. Možda je razlika ta što ga navijači sada kritikuju, a niko ne voli kritike, konstatova je Savo Milošević.

Uvek veran Srbiji i reprezentaciji, pa je zbog toga i osuo kritike na delegata UEFA i specijalnog posmatrača, a ne iz namere da isprovocira nekoga, kako su tvrdili u srpskoj kući fudbala.

„Ništa se nije desilo. Spominjane su neke kazne, ali ništa. Ja sam samo branio interese Srbije!“, zaključuje Savo Milošević.

Mirjana Petković