Defanzivac Mančester junajteda Nemanja Vidić je izjavio da nikada nije nameravao da napusti Old Traford i da želi da završi karijeru u dresu „đavola“.

Nemanja Vidic, Manchester United, wallpaper, pozadina, poster za desktop 1280x1024

Vidića su mediji nekoliko puta selili širom Evrope uz tvrdnje da njegovoj supruzi ne odgovara život u Mančesteru, ali je on sve demantovao kada je letos potpisao novi ugovor sa klubom. Ubrzo je stigla i odluka Aleksa Fergusona da mu dodeli kapitensku traku, a njegove sjajne partije su samo potvrdile koliko mu odgovara atmosfera u Junajtedu.

„Nadam se da ću ostati do kraja karijere u Mančesteru. Znam za te priče o mom odlasku, ali znam i gde želim da budem i jasno sam pokazao koliko sam veran klubu. Mančesteru sam dao najbolje godine u svojoj karijeri i spekulacije o transferu nisu bile istinite. Ja tako nešto niakda nisam rekao“, rekao je Vidić.

Srpski reprezentativac je rekao da sada kao kapiten oseća još veću odgovornost.

„Sviđa mi se ovde i mislim da to pokazujem na terenu. Uvek dajem sve od sebe. Naravno da postoje dobri i loši dani, ali uvek igram sa 100 odsto mogućnosti. Naročito sada kada imam traku, to je velika čast i uživam u novim odgovornostima. Definitivno ću biti ovde do kraja karijere“, rekao je Vidić.

Izvor: BlicSport