Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić oduševljen je poslom koji je ovog leta učinio trener Aleks Ferguson na transfer tržištu.

Nemanja Vidic, Manchester United

Vidić se ne brine za budućnost Junajteda iako su Pol Skols i Edvin Van der Sar završili karijeru, a Ves Braun i Džon O’Šej otišli iz kluba. Ferguson je potrošio 60 miliona funti za Ešlija Janga, defanzivca Fila Džonsa i golmana Davida de Heu.

Blizu prelaska na Old Traford je i Vesli Snajder.

„Mislim da su oni sjajna pojačanja za nas i sada nam predstoji samo da naporno radimo kako bismo spremno dočekali prve mečeve i neugodan raspored na startu šampionata. Imamo puno velikih utakmica u prvih 10 mečeva i ne smemo da sporo startujemo kao prošle sezone i dozvolimo rivalima da se odlepe“, rekao je Vidić.

Kapiten Junajteda je dugo razmišljao o porazu od Barselone u finalu Lige šampiona, umesto da se raduje rekordnoj 19. tituli koju su navijači dugo čekali da bi pretekli Liverpul. Ipak, Vidić je otkrio da ih je Ferguson već motivisao za iskušenja iz sledeće sezone.

„On nas je već pitao da li smo gladni trofeja, a tu glad mora da ima svaki igrač koji igra u Junajtedu. Ovo je nova sezona i novi izazovi, od nas se uvek očekuju samo pobede“, rekao je Vidić.

Izvor: BlicSport