Posle problema u Austrijskom klubu Viner Nojštat i probe u Partizanu, Nikon El Maestro(Jevtić) pronašao je svoj novi klub. Reč je o 10 plasiranoj ekipi Madjarske lige, o Ujpeštu.

 

Nikon El Maestro


Svi su očekivali da nakon raskida ugovora sa Austrijskim prvoligašem, Nikon svoju karijeru nastavi u svojoj domovini i svima pokaže svoj raskošni talenat. Odlučio se bio na probu u Partizanu. Nažalost više od toga se nije dogodilo. Bilo je dosta priče u medijima po tom pitanju, ali je na kraju sve brzo bilo zaboravljeno.

Nikon je svoju budućnost poverio Ujpeštu. Ovaj klub nam je spomenuo i u intervjuu koji smo obavili sa njime. Madjari su bili uporni u toj nameri i nisu ga zaboravili što je naš talentovani fudbaler nagradio u vidu potpisa ugovora koji važi do leta 2014 godine.

Spomenućemo da se radi o najuspešnijem fudbalskom klubu u Madjarskoj. Od svog postojanja osvojili su 20 titula prvaka i igrali finale Kupa Uefa 1969 godine. Trenutno su predvodjeni Srpskim trenerom- Zoranom Spišljakom, dok je do ne tako davno ulogu sportskog direktora obavljao svetski priznati fudbalski stručnjak Leo Benhaker.

Svakako klub sa ozbiljnim namerama. Ne možemo da ignorišemo trenutnu poziciju na tabeli (10 mesto), ali smatramo da će to biti uskoro drugačije, a da će jedan od zaslužnijih za to upravo biti Nikon El Maestro!

(Beli Orlovi, D. Jevremović)