Fudbalski savez Srbije obavestio je javnost da će se ulaznice za kvalifikacioni meč ptrotiv Estonije naći u slobodnoj prodaji od četvrtka, 30. septembra.

Karte za severnu i južnu tribinu stadiona Partizana koštaju po 300 dinara, za bočne strane „Istoka“ 500, a centralne 600 dinara, dok ulaznice za „Zapad“ mogu da se kupe po cenama od 700 (bokovi) i 800 dinara (centar).

Zainteresovani ulaznice mogu da kupe pozivom telefonskog broja Kol-centra FS Srbije (011/381-81-77) ili putem servisa http://www.ticketline.rs/ i http://www.call4all.rs/. Takođe, od ponedeljka 4. oktobra ulaznice će biti u prodaji i na blagajnama Stadiona Partizana.

Poslednjih nedelja FSS je bio pod velikim pritiskom usled ogromnog interesovanja za duel između Italije i Srbije. Za spomenuti meč, koji će biti odigran u Đenovi na stadionu „Luiđi Feraris“, FSS je dobio 1.800 ulaznica, što predstavlja pet odsto kapaciteta i predviđeno je Protokolom o takmičenju u našoj kvalifikacionoj grupi. Ulaznice za ovu utakmicu će biti u slobodnoj prodaji po ceni od 1.100 dinara. Zainteresovani mogu da kupe karte na isti način kao i za meč protiv Estonije, odnosno pozivom telefonskog broja Kol-centra FS Srbije (011/381-81-77) ili putem servisa http://www.call4all.rs/.

Takođe, FSS je obavestio sve kupce ulaznica da će prilikom preuzimanja dobiti i flajer sa porukom o fer-plej navijanju i poštovanju svih ostalih vrednosti. Uz to, svaki kupac biće u obavezi, a usled poštovanja italijanskih zakona i propisa UEFA, da popuni formular sa ličnim podacima, kako bi evidencija bila potpuna.