Oko 200 navijača prisustvovalo je danas otvorenom treningu fudbalske reprezentacije Srbije u Johanesburgu, na kome je selektor Radomir Antić nagovestio startnu postavu za duel sa Ganom na početku takmičenja.

„Orlovi“ su se posle zagrevanja podelili u dve ekipe, crvenu i žutu, i igrali meč na skraćenom terenu, dva puta po 15 minuta.

Navijaci Srbije tokom treninga u Juznoj Africic

Crveni tim činili su igrači koji su bili u startnom timu u poslednjem pripremnom duelu sa Kamerunom kada su pobedili sa 4:3. Jedinu razliku činio je Nemanja Vidić, koji protiv Kameruna nije igrao zbog zdravstvenih problema, pa ga je tada menjao Neven Subotić.

Sudeći po tome, prvih 11 Srbije u nedeljnom susretu sa Ganom činiće golman Vladimir Stojković, štoperi Vidić i Aleksandar Luković, bekovi Branislav Ivanović i Ivan Obradović. U „vezi“ bi bili Dejan Stanković i Nenad Milijaš, na krilima Miloš Krasić i Milan Jovanović, a u napadu Nikola Žigić i Marko Pantelić.

Protivnici na današnjem treningu bili su im… golmani Bojan Isailović i Anđelko Đuričić, kao i Neven Subotić, Radosav Petrović, koji je igrao štopera, Antonio Rukavina, Aleksandar Kolarov, Gojko Kačar, Zdravko Kuzmanović, Miloš Ninković, Zoran Tošić, Danko Lazović i Dragan Mrđa.

Crvena ekipa pobedila je sa 1:0 pošto je Žigić iskoristio dodavanje Pantelića i prizemnom loptom sa nešto više od metra postigao jedini gol.

Navijaci Srbije, Juzna Afrika

Trening su navijači sa tribina pratili uz zvukove vuvuzela i povike Srbija, Srbija.

Lokalni ljubitelji fudbala, koji su bili većina naspram nekoliko desetina Srba koji žive u Južnoj Africi, najviše su skandirali ime Nemanje Vidića.

Utakmica između Srbije i Gane igra se u nedelju od 16 sati u Pretoriji.

Izvor: Blic

Povezane vesti