Članovi „A“ reprezentacije Srbije okupila se u Sportskom centru u Staroj Pazovi kako bi se pripremili za prijateljske utakmice kojima će zatvoriti ovu sezonu.

Kada se igra pod zastavom Srbije, zaboravljaju se klupske boje! Priliku da to dokažu imaju i debitanti u reprezentaciji, čak njih sedam, a jedan od interesantnijih bio je svakako Milan Vilotić. Priča o njegovom zdravstvenom stanju ovog leta je sve ostavila bez daha, a posebno način na koji se Vilotić vratio na teren. Vilotić ni na pripreme nije došao potpuno zdrav.
Naime, u derbiju poslednjeg kola JSL, fudbaler Crvene Zvezde je zadobio povredu u duelu sa jednim fudbalerom Vojvodine.

U izjavi za medije, Vilotić nije krio zadovoljstvo zbog selektorovog poziva, ali njegov nastup u petak protiv Južne Koreje. On se nada da će mu lekari dozvoliti da ostane sa timom i konkuriše za sastav u meču protiv Australije.

Za Ranka Despotovića ne možemo reći da je debitant! On je debitovao pre četiri godine, a tek sad, se ponovo nametnuo selektoru.
Svakako da je zadovoljan što je ponovo u reprezentaciji. Kaže da je bio jako počastvovan kada je selektor Petrović došao da prati njegovu igru, te da se nada da će to opravdati u Seulu i Melburnu.

Neki stariji i iskusniji reprezentativci poput Kolarova, Petrovića, Tošića i Biševca se nadaju pobedi nad Australijom (bila bi to odlična osveta za poraz na SP), te ističu da je svaka pobeda važna, bez obzira da li je ostvarena u prijateljskom ili takmičarskom meču.

Našim Orlovima želimo puno sreće i nadamo se da će u utakmicama protiv Južne Koreje i Australije ostvariti pobede!

(Beli Orlovi, foto: MONDO)