Fudbalski savez Srbije (FSS) imenovao je danas selektora omladinske reprezentacije Tomislava Sivića za šefa stručnog štaba selekcije do 21 godine do završetka kvalifikacija za šampionat sveta 2011. u Danskoj. Sivić će srpske nade predvoditi u mečevima sa Hrvatskom 4. septembra u Kragujevcu i tri dana kasnije protiv Kipra u Ahni.

FSS

Predsednik FSS Tomislav Karadžić prethodno je istakao da je prvi čovek Stručnog odbora Slobodan Santrač obavio razgovore sa trojicom kandidata. On je precizirao da su se čelnici „kuće fudbala“ dvoumili izmedju opcije da se izabere privremeni selektor ili stručnjak koji će predvoditi „bele orliće“ u sledećem ciklusu.

Fudbalska organizacija se opredelila za prvu mogućnost, s obzirom na to da su prve utakmice u kvalifikacijama za kontinentalno prvenstvo u ovom uzrastu na programu tek na jesen 2011. godine.

Kandidati za trenersko mesto u sledećem kvalifikacionom ciklusu su Dejan Đurđević iz OFK Beograda i Radovan Ćurčić iz Javora, preneli su ranije sportski dnevni listovi u našoj zemlji.

Podsetimo, Sivić je krajem aprila zamenio trenera Partizana Aleksandra Stanojevića na mestu trenera omladinske reprezentacije Srbije.

Povezane vesti