Utakmica između Hrvatske i Srbije na programu je 22. marta, a karte koje su bile puštene u prodaju planule su za samo nekoliko sati! Očekivano veliko interesovanje u Hrvatskoj za meč protiv Srbije, a nadamo se i dodatan motiv za momke koje će Siniša Mihajlović odabrati za spomenuti meč.

Maksimir

Maksimir

Naime, u prodaju je pušteno 24000 karata za meč protiv Srbije, a neki navijači su na ove karte čekali još od prethodne noći. Bilo je i malih problema prilikom prodaje karata, kako su hrvatski mediji preneli zbog prevelike potražnje kompjuterski sistem je pao, ali se ipak na kraju sve završilo u najboljem redu.

Na Maksimiru se očekuje 35000 najvatrenijih navijača Hrvatske, a savezi su se dogovorili da na mečevima između ove dve reprezentacije, iz sigurnosnih razloga, neće biti gostujućih navijača. Fudbal ipak ostaje „najosetljiviji“ sport po tom pitanju jer je tenzija daleko veća nego recimo na košarkaškim, vaterpolo ili na nekim drugim sportskim manifestacijama.

Ostalo je nepunih mesec dana do tog meča. Fudbaleri obe reprezentacije iz dana u dan sve više pričaju o ovom meču, a mi ćemo vas podsetiti na izjavu Dejana Stankovića, povratnika među „Orlove“.

Ko će trijumfovati u meču Hrvatska- Srbija

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

(Beli Orlovi, D. Jevremović)