Srbija se vratila u bazu, nastavili sa jakim treninzima, a poruka je da ćemo protiv Poljske videti bolju igru. Vidić kaže da nedostaje završni pas i svežina i da ekipa nije igrala toliko loše za ovu fazu priprema. Stanković trenirao punom parom, pokazao da je vest o povredi izmišljotina.

Nema ni očajavanjan, ali ni opuštanja u srpskom taboru. Radilo se žestoko na treningu, pod upornom i dosadnom kišom. Nema problema sa povredama, Stanković je spreman, protiv Poljske treba očekivati bolju partiju.

„Noge su nam teške, nedostaje koncentracija, sve to je sasvim normalno u ovoj fazi priprema. Idemo dalje, nikad nije prijatno da izgubiš, ali nastavljamo da radimo i verujemo u sebe“, kaže Vidić.

Dodaje da je bilo i pozitivnih stvari u igri.

„Pre svega dobro smo trčali, ali i čuvali loptu, nismo iskoristili par prilika. Moramo da učimo iz grešaka, poraz nije smak sveta, držaće nas čvrsto na zemlji“, smatra defanzivac Mančester Junajteda.

Selektor Antić će već protiv Poljaka insistirati na ispravljanju grešaka. Srbija može mnogo bolje, kada bude kompletna stvari će delovati sasvim drugačije.

Još bitnije je da se Krasić i Jovanović osećaju dobro, a da je Stanković normalno trenirao, pa se ispostavilo da je vest L’Ekipa, koja je zaledila srca Srba bila obična patka.