Jučerašnji dan mogao bi dosta da poveća šanse da se izbor Mihajlovića što se tiče napada promeni kao i da ohrabri navijače koji su zabrinuti zbog činjenice da su „Orlovi“ u četiri prijateljske utakmice dali samo jedan gol, i taj jedan je defanzivac postigao! Juče su u svojim prvenstvima golove postigli Žigić (Birmingem), Jovanović (Anderleht), Ljajić (Fiorentina) i Filip Đuričić (Hereven).

Gol

Iako se selektor Orlova odlučio za podmlađenu ekipu ipak bi morao da razmisli da vrati u reprezentaciju neke iskusnije igrače koji bi zatresli mrežu u svakoj situaciji.

Nikola ŽIgić spasio Birmingem od poraza!
Nikola Žigić je proveo oko pet minuta na terenu (ušao je u 85. minutu) i za taj kratak vremenski period uspeo je da donese Birmingenu bitan bod protiv Čarltona.

Adem Ljajić strelac i asistentAdem Ljajić je celoj fudbalskoj Italiji pokazao da incident sa Delijem Rosijem i Sinišom Mihajlovićem nisu uticali na njega pa je tako u utakmici Kupa Italije postigao gol, i asistirao kod drugog pogotka i tokom cele utakmice razigravao saigrače i Fiorentina je slavila sa 2:0 protiv Novara.

Milan Jovanović je postigao gol za pobedu od 2:1 protiv Monsa a Filip Đuričić koji igra na poziciji ofanzivnog-veznog je postigao gol protiv Fejnorda iz penala.

I nedelja će biti interesantna i videćemo kako će se pokazati ostali Srbi kao strelci ali sada se postavlja veliko pitanje, da li da Mihajlović istraje u odluci da isključivo mlade igrače zove za „A“ tim ili da vrati one koji su, tako reći, odveli Srbiju na SP 2010 u Južnoj Africi.

ANKETA

Kojeg napadača Mihajlović treba da pozove?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)