Selektor Srbije Siniša Mihajlović pozvao je navijače da napune Marakanu jer mladom timu Srbije podrška sada potrebna više nego ikad.


Srbija se sa Belgijom sastaje u petak a napadač Olimpijakosa najavio je da će i on da dođe na tribine.

Lično dolazim na Marakanu da navijam i nadam se da će podrška da bude maksimalna, ne samo zato što igra reprezentacija, nego zato jer ti momci nemaju neko ogromno iskustvo i sigurno je da će im mnogo značiti pomoć sa tribina. Voleo bih da dođe ogroman broj navijača, da se kao nekad traži karta više i da momci osete kako je to kad te tribine našeg najvećeg stadiona vode ka pobedi. Pomoć je potrebnija nego ikad ranije, jer igramo sa super reprezentacijom kao što je Belgija“, rekao je Pantelić u Atini, gde je prisustvovao manifestaciji „Srbi u grčkom sportu“.

On je rekao da svi srpski sportisti u Grčkoj zaslužuju maksimalno poštovanje a posebno košarkaški treneri Dušan Ivković i Željko Obradović.

Ovo je jako lepa stvar, ogromno poštovanje svim srpskim sportistima u Grčkoj, posebno prema Dudi i Obradoviću. Oni svakako jesu dva najuspešnija čoveka koji su se bavili sportom u Grčkoj, konstatovao je Pantelić.

Pantelić kaže da u Olimpijakosu sve ide po planu.

Polako se zahuktava sezona, već imamo lepu razliku na tabeli, jedino što nismo bili toliko uspešni u Ligi šampiona. Ipak, imamo još četiri utakmice, voleli bismo da se domognemo terćeg mesta, pa i da i u 2013. godini igramo u Evropi. Sigurno je da Olimpijakos ima i snage i kvaliteta za to, poručio je Pantelić.


Pantelić se osvrnuo i na Crvenu zvezdu, drago mu je da su „crveno-beli“ ponovo prvi i nada se da će tako i da ostane.

Lepo je videti da je Zvezda ponovo prva, nadam se da će tu i ostati do kraja sezone i da osvoji titulu na radost svih nas, kojima ne prođe dan bez Zvezde u mislima, zaključio je Pantelić.

Cene karata za susret sa Belgijom pogledajte OVDE.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)

Srbija – Belgija

[ujicountdown id=“page/post“ expire=“2012/10/12 20:30″ hide = „true“]