Fudbaler Olimpijakosa i reprezentacije Srbije Marko Pantelić vratio se u golgetersku formu golom protiv Iraklisa u prvenstvu.

marko pantelic srpska zastava

Iako ne dobija adekvatnu minutažu i češće je na klupi, Pantelić se trudi da iskoristi svaku priliku da zatrese protivničku mrežu i tako podseti selektora Srbije Vladimira Petrovića da i na njega uvek može da računa.

„Uvek ću biti na raspolaganju mojoj zemlji. Svi znaju s kojom energijom sam igrao za reprezentaciju, davao sebe 200 odsto. E sad, na selektoru je da sastavlja tim, ja sam tu. Zna se koliko i šta mogu. Pižon to zna možda i više nego drugi jer me je trenirao još kao klinca“, rekao je Pantelić za Sportski žurnal.

Iako žali što Srbija nije ostvarila uspeh na Mondijalu, igrač Olimpijakosa kaže da je samo učešće takođe bilo vredno za svakog fudbalera, kao i da je on time ostvario svoj dečački san. Što se tiče kvalifikacija za EURO 2012, Pantelić tvrdi da još ništa nije izgubljeno.

„Sve je u našim rukama. Sigurno da svaku od preostalih šest utakmica možemo da dobijemo. Neće biti lako, ali mi Srbi smo navikli da idemo težim putem. Ja sam to najbolje osetio na svojoj koži. Zašto ne bismo i sada uspeli“, pita se Pantelić.

Izvor: BlicSport

Povezane vesti