Jučerašnje obraćanje Radomira Antića javnosti, posle neuspeha na Svetskom prvenstvu, izazvalo je različite komentare. S jedne strane dobija podršku, dok ga sa druge smatraju glavnim krivcem za eliminaciju u prvom krugu. Nekadašnji selektor Ilija Petković bar na prvi pogled želi da ostane neutralan.

Ilija Petkovic

Naime, Petković smatra da je “neukusno“ da on iznosi stav u vezi sa daljom sudbinom aktuelnog selektora na klupi “orlova“, jer je i sam imao sličnu sudbinu pre četiri godine, kada su ga novinari, kako ističe, “razapeli kao niko nikada’.

“Jedino što mogu da kažem je da ste me vi, novinari, uništili posle Svetskog prvenstva u Nemačkoj pre četiri godine, da ste me stavili na stub srama, razapeli kao niko nikada. Bukvalno ste me proglasili za državnog neprijatelja. Zato je neukusno da bilo šta komentarišem.

Antić je prošao kao ja i zbog toga mislim da bi bilo najpoštenije da vi sami procenite šta on sada treba da uradi. Ja sam ‘platio glavom’ tada i odmah podneo ostavku, jer je to bila jedina moralna odluka u tom trenutku“, rekao je u izjavi za “Alo“ Ilija Petković.

Izvor: Sportske

Prijavite se kao saradnik sajta BeliOrlovi.rs

Povezane vesti