Očekivano  je  bilo  da  će  ovog  leta  Nenad Kovacević promeniti klub ,  jer  je  njegov  sadašnji  klub  ove  godine  izgubio  prvoligaški  status,  ali  da  će  se  ovaj  igrač  vratiti  u  redove  našeg  najtrofejnijeg  kluba,  malo  ko  je  očekivao.

Postoje i druge destinacije za našeg neumornog veznog fudbaler, ali ne treba isključiti mogućnost da ponovo obuče dres Crvene Zvezde. Zašto? Naš klub ove sezone ima velike ambicije, kako u domaćem prvenstvu tako i u Evropskim takmičenjima, i sa Nenadom svakako bi pojačala konkurenciju i kvalitet u svom veznom redu.

Najveći problem bi bila verovatno primanja našeg fudbalera, ali se pretpostavlja da bi uz malo tolerancije sa obe strane moglo doći do saradnje jer ne sumnjamo da obe strane nebi imale ništa protiv.

Drugi igrač koji je, za razliku od prethodnog, promenio svoj klub je Ljubomir Fejsa.Posle teške povrede u utakmici za našu reprezentaciju odsustvovao je dosta sa terena, ali njegov kvalitet nije niko zaboravio.Čak šta stizale su ponude na adresu Partizana i jedna od njih je bila previše zanimljiva da bi bila odbijena.Ljubomir će tako postati saigrač našeg reprezentativca u tom klubu Marka Pantelića.

Konkurencija u veznom redu Olimpijakosa svakako nije mala, ali Ljubomir će time imati nov izazov i sigurni smo svojim fudbalskim znanjem izboriti mesto u prvih 11 crveno belih i takodje se kasnije oprobati u Ligi Šamipiona i tako se preporučiti selektoru naše reprezentacije.Marko će mu sigurno pomoći u adaptaciji u novom klub, i to mu samo može biti motiv više da uspe, u šta mi ne sumnjamo.

Nenad Tomović, svakako je na zadnjim utakmicama naše reprezentacije pokazao zavidan kvalitet, i time nam svakako skinuo kamen sa srca jer nemoramo da brinemo ukoliko Ivanović ne bude bio u prilici da pomogne „Orlovima“.

Njegov sadašnji klub razmišlja o opcijama koje su vezane za našeg reprezentativca, jer su se pojavili dosta zainteresovanih klubova iz iste lige i ne sumnjamo da ukoliko rastanak bude bio neminovan da će se Nenad snaći u svom novom klubu.Najkonkretniji su Leće i Sijena ali nećemo još ništa preciznije o tome jer imamo utisak da Djenova ne želi tek tako da se odrekne našeg reprezentativca…

Budite uz nas, i tako uvek detaljno i sa najsvežijim informacijama pratite dešavanja vezana za naše „Orlove“.

(Beli Orlovi, Danijel Jevremović)