Posle pomalo burne konferencije za novinare fubaleri Srbije vratili su se svom poslu na terenu. Nešto ranije nego što je planirano, par minuta pre 16 časova po lokalnom vremenu, oni su ponovo istrčali na teren Rand stadiona u Johanezburgu gde su održali poslednji popodnevni trening pred selidbu u Pretoriju.

Trening repke u Johanesburgu

Baš kao i vaši izveštači, i naši fudbaleri iz hotela su krenuli nešto ranije nego što je uobičajeno računajući na veliku saobraćajnu gužvu koja je danas vladala u Johanezburgu. Međutim, kako se bližio početak prve utakmice Mondijala Južna Afrika – Meksiko tako se grad ubrzano praznio, a ljudi počeli da se okupljaju ispred TV prijemnika.

Za razliku od pomalo napete atmosfere na konferenciji za novinare, igrači su na treningu delovali sasvim opušteno i veoma raspoloženo. Još pri izlasku na teren videli smo njihova nasmejana lica, mnogi su se i sa nama našalili tokom zagrevanja, tako da možemo slobodno da kažemo da je atmosfera u taboru „orlova“ na odličnom nivou. Da li će tako biti i u subotu na treningu koji će biti održan na poprištu prvog velikog okršaja, videćemo kada za to dođe vreme. Ekipa Sportske centrale biće naravno sa našom reprezentacijom i u Pretoriji, odakle vas očekuje detaljan izveštaj kako sa treninga, tako i sa zvanične konferencije za novinare Radomira Antića pred meč sa Ganom.

no images were found

Izvor: Sportska Centrala