Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, na sednici održanoj 14. jula, doneo je Odluku o izmeni i dopuni Odluke i postavljenju članova Stručnog odbora FSS. Umesto dosadašnjeg predsednika Ljubiše Tumbakovića, postavljen je Slobodan Santrač, a mandat u SO FSS prestao je dosadašnjem potpredsedniku Miloradu Kosanoviću, kao i članu Aleksandru Jankoviću. Za nove članove SO FSS izabrani su Slobodan Simić i dr Miljko Ristić. Dosadašnji članovi SO FSS Dušan Savić i Aca Kovačević postavljeni su za potpredsednike.

FSS

Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS razmatrana su i pitanja koja će se naći na dnevnom redu sednice Izvršnog odbora FSS, koja će biti održana u sredu, 21. jula 2010, od 12 časova u zgradi Skupštine opštine Stara Pazova. Glavni akcenat sednice biće usvajanje akata za nastupajuću takmičarsku sezonu.

U toku današnjeg dana, održan je i niz sastanaka u Fudbalskom savezu Srbije. Na zajedničkoj sednici Nadzornog odbora i Finansijske komisije FSS, razmatrano je finansijsko poslovanje FSS u preodu 1. januar – 30. jun 2010. Posle je usledila i sednica Komisije za žalbe FSS, na kojoj su razmatrane odluke prvostepenih organa FSS.

U predviđenom roku, poslata je žalba FSS Komisiji za žalbe FIFA, a povodom kazne koju je Disciplinska komisija FIFA izrekla selektoru „A“ reprezentacije Radomiru Antiću.

Povezane vesti