Strpljenje se isplatilo, a Milos Krasic je konačno postigao ne samo prvi pogodak nego svoj prvi het-trik u dresu Juventusa.

Milos Krasic, Gol za Juventus

Da je trener Juventusa, Điđi Del Neri, znao šta priča kada je rekao da igra i rezultati „stare dame“ zavise od Miloša Krasića Srbin je dokazao u meču protiv Kaljarija kada je postigao prvenac u dresu svog novog kluba, ali se nije tu zaustavio već je još dva puta savladao golmana gostiju.

Prvi gol Krasić je postigao odličnim volej udarcem sa ivice šesnaesterca reagujući na izbijenu loptu odbrane gostije, kod drugog je odlično reagovao na centaršut Pepea, a svoj treći, četvrti ekipe, postigao je posle solo akcije otklonivši tako svaku dilemu oko pobednika ovog meča.

Posle utakmice Krasic je rekao kako:

Nisu važni moji golovi, najvažnija je pobeda Juventusa koja nam je svima bila cilj. Želim da zahvalim navijačima koji su bili uz nas, a uz njihovu i pomoć ljudi iz kluba uspeo sam veoma brzo da se snađem u Juventusu. Nadam se da ću nastaviti da pružam dobre partije kako bih se odužio na pravi način za njihovu naklonost, rekao je posle meča protiv Kaljarija Miloš Krasić.

Prvi gol Krasica u dresu Juventusa Video

Drugi gol Krasica u dresu Juventusa Video

Treci gol Krasica u dresu Juventusa Video