Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je svoj prvi trening pod selektorskom palicom Vladimira Petrovića i vratila se u okrilje Sportskog centra Teleoptik u Zemunu.

Pantelic i Stankovic na treningu u Juznoj Africi

U popularnom „Zemunelu“ srpski fudbaleri imali su lakši trening pošto su gotovo svi nastupali u svojim klubovima prethodnog vikenda. Seliba iz Kovilova u Zemun nije doprinela tome da naši igrači brže stignu na trening. Smešteni u hotelu „Hajat“, oni su se dugo probijali kroz popodnevnu gužvu do „Zemunela“ i pored činjenice da su imali policijsku pratnju.

Pored selektora Petrovića na terenu su bili i novi pomoćnici, članovi stručnog štaba, koji su vredno radili sa igračima. Mnogi od njih se već poznaju sa našim reprezentativcima, a za one koji se nisu ranije sreli ovaj trening je bio i prva prilika za upoznavanje.

Treningu su takođe prisustvovali i predsednik FSS Tomislav Karadžić i generalni sekretar Zoran Laković koji su uprkos jakom vetru i ne baš visokoj temperaturi pratili rad naših igrača.

Naša fudbalska reprezentacija treniraće u „Zemunelu“ do petka, kada igra prvu narednu kvalifikacionu utakmicu za Euro 2012. protiv Estonije. Nakon toga sledi selidba u Đenovu gde će narednog utorka biti odigran i susret sa Italijom.

Povezane vesti