Selektor reprezentacije Gane Milovan Rajevac očekuje težak meč protiv Australije u 2. kolu grupe D i tvrdi da pobednik će se do poslednjeg minuta voditi velika borba.

Rajevac, Gana

– Nama bi pobeda protiv Australije mnogo značila i zbog toga moramo dobro da se pripremimo za ovaj meč i da se potpuno skoncentrišemo na zadatke koji nas očekuju. Siguran sam da pobednik tog duela neće biti poznat do poslednjeg sudijskog zvižduka. Moramo da damo sve od sebe kako bi odneli trijumf u ovom dvoboju, rekao je posle jutarnjeg treninga na Mogvase Stadionu u Rustenburgu selektor Gane Milovan Rajevac.

Srbin je svestan da je za Australijance meč protiv Gane biti ili ne biti.

– Za Australiju je ovo poslednja šansa i ne sumnjam da će i oni pružiti svoj maksimum, ali spremni smo da im odgovorimo na pravi način. Ekipa Pima Verbeka je vrlo dobar tim i ono što su prikazali protiv Nemačke nije realna slika njihovog kvaliteta. Mogu oni mnogo bolje. Razlog za nešto slabiju partiju sigurno je i crveni karton Tima Kejhila, objašnjava Rajevac.

Izostanak Tima Kejhila nije nenadoknadiv za Australijance prema Rajevčevom mišljenju.

– Kejhil je odličan fudbaler, ali mislim da dostojno mogu da ga zamene Džošua Kenedi, Mark Brešano ili Heri Kjuel. Siguran sam da će oni uraditi sve što je u njihovoj moći da dođu do pobede, završio je svoje izlaganje srpski stručnjak.

Izvor: SportskaCentrala

Povezane vesti