Ser Aleks Ferguson ne veruje da je Engleska u stanju da osvoji Svetsko prvenstvo. Španija i Brazil favoriti. U najužem krugu Italija i Portugal, ali i Srbija koja bi mogla da napravi odličan rezultat.

Trener Mančester junajteda, Ser Aleks Ferguson veruje u kvalitet srpske reprezentacije, iako smatra da su Brazil i Španija glavni favoriti za osvajanje titule prvaka sveta.

Ser Aleks Ferguson veruje u uspeh Srbije na Svetskom Prvenstvu

„Engleska, sa Fabiom Kapelom će biti tu negde. Ali, ne mislim da će osvojiti Svetsko prvenstvo“, rekao je Ferguson fudbalskom portalu goal.com.

Autsajderi koji će iznenaditi, smatra Ser Aleks, će biti reprezentativci Srbije, sa igračima Junajteda Nemanjom Vidićem i Zoranom Tošićem, dok će prva zvezda Mundijala biti Kristijano Ronaldo.

„Iznad svega, želim da moji igrači igraju dobro i dođu osokoljeni dobrim igrama na Svetskom prvenstvu“, rekao je Ferguson, koji smatra da ćeŠpanija i Brazil biti glavni favoriti za osvajanje Mundijala.

„Računam i na Portugal sa mojim prijateljem Karlosom Kirošom i Ronaldom, koji je, prema mom mišljenju najbolji igrač sveta. To je naravno i Italija“, rekao je Ser Aleks.

Izvor: RTS