Uzburkane strasti posle neuspeha na Mondijalu bar na prvi pogled se polako stišavaju, a za nešto više od mesec dana “orlovi“ će odigrati prvu utakmicu kojom će se ozvaničiti početak priprema pred kvalifikacije za EP 2012.

Slika tima Srbije protiv Kameruna, 5 Juni, 2010. Stadion Partizana

Utakmica je zakazana za 11. avgust, a protivnik Antićevim izabranicima biće reprezentacija Grčke, koja je takođe svoje ušešće na Mondijalu završila posle prvog kruga.

Danas je iz Fudbalskog saveza Srbije stigla potvrda da će, posle Kameruna i Grci gostovati na stadionu Partizana u Humskoj, a početak meča zakazan je za 20 časova i 30 minuta.

Podsetimo, prvi meč u kvalifikacionoj Grupi C za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, Srbija će odigrati 3. septembra protiv selekcije Farskih Ostrva u Toršaunu, a četiri dana kasnije “orlovi“ će biti domaćini Sloveniji.

Takođe, Odbor za hitna pitanja doneo je i odluku da se formira komisija koja će da ispita uslove na stadionu “Čika Dača“ u Kragujevcu, gde bi mlada reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za EP trebalo da ugosti Hrvatsku 3. septembra.

Povezane vesti