Srpski fudbaleri su i u sredu, kao i dan ranije, pre svih Nemanja Vidić, bili izuzetno raspoloženi na utakmicama engleske Premijer lige. U direktnom sudaru Žigićevog Birmingema i Mančester Sitija, Aleksandra Kolarova, na „Sent Endrjuzu“, rezultat je bio nerešen (2:2), a oba naša reprezentativca „upisala“ su se u strelce!

Nikola Žigić je dobio mesto u startnoj postavi i iskoristio priliku koja mu se ukazala. Dvadesetak minuta posle gola Teveza, Žigić je promenio pravac lopti koju je ka golu uputio Dejvid Bentli, a ista je završila u mreži golmana „građana“ Harta. Ipak, u 41. minutu Siti je opet imao prednost, a na sceni je bio Aleksandar Kolarov. Hirurški preciznim udarcem iz „slobodnjaka“, sa dvadesetak metara, Kolarov je uputio vrlo jak prizemni udarac posle koga je lopta odsela u golu nemoćnog Bena Fostera.
Sem postignutog gola defanzivac Sitija imao je i nekoliko pokušaja iz daljine, kao i par preciznih dodavanja, ali nije mu se posrećilo da bude čovek odluke, pošto je, Gardner spasio Birmingem desetak minuta pre kraja.

Izvor:SPORTAL.RS