Reprezentativci Srbije svi od reda u prvi plan ističu da je najvažnije da se na teškom terenu u Kufštajnu na meču protiv Poljske niko nije povredio, a dodaju i da je igra „orlova“ izgledala daleko bolje u odnosu na utakmicu protiv Novog Zelanda.

– Bilo je mnogo teško i ogroman rizik od povrede. Lepa provera u kojoj smo videli dva različita poluvremena. U prvom nismo bili najbolje organizovani, dok je u drugom sve bilo daleko bolje. Bitno je da smo stvorili četiri-pet lepih prilika. Hteli smo da popravimo sliku iz meča protiv Novog Zelanda. Nadam se da će u subotu za meč protiv Kameruna biti lepše vreme tako da možemo na najbolji način da se oprostimo od navijače pre poslaka u Južnu Afriku, rekao je kapiten Srbije Dejan Stanković.

Sa njim se u velikoj meri složio Danko Lazović.

– Teška utakmica, težak teren, ali dobra provera, dosta bolje nego protiv Novog Zelanda. Imali smo problema prvih 20-ak minuta, ali je posle bilo bolje. Najbitnije je da se niko nije povredio, da smo odigrali dosta dobru utakmicu i imali dosta šansi, rekao je posle meča Danko Lazovic.

Izvor: SportskaCentrala