Kapiten reprezentacije Srbije je u nedelju odigrao prvi meč protiv sunarodnjaka Miloša Krasića. U tom meču je proglašen za najboljeg igrača, što govori da je vezista naše reprezentacije i neroazua još jednom pokazao koliko vredi.

Stanković kaže da je nedeljni derbi bio kvalitetan, ali da ne mogu uvek da padaju golovi.Po njemu je nemoguće je da uvek date sve od sebe na važnim mečevima. Od dodaje da  je i bod odličan kao opomena da se ne opuste. On naglašava da su aplauzi na kraju utakmice pokazali da je publika bila zadovoljna i da je to najvažnije.

Stanković nije mogao, a da se ne osvrne na svoju reprezentaciju i Miloša Krasića.

Naglasio kako je Krasić bio odličan i da je još jednom pokazao da se navikao na Italiju i da je potreban Juventusu. Na svoj način, kapiten Orlova je rekao da je Krasić zadavao muke  njegovim odrambenim kolegama iz Intera, te da se nada da će Krasić nastaviti sa takvim igrama.

„Posle meča smo se  ispričali. Iako smo igrali jedan protiv drugog pred nama su reprezentativne obaveze!“, zaključio je Dejan Stanković u izjavi italijanskim medijima.

Stanković naglašava da će mu u narednom periodu najvažnije biti reprezentativne obaveze. Sa novim selektorom u nove pobede?

„Očekuju nas dve jako teške utakmice. Ono što je najbitnije je to da moramo da se prvo koncentrišemo na Estoniju, a tek posle da razmišljamo o Italijanima. Naš prvi protivnik je zadao dosta muka Azurima pre samo nekoliko nedelja i moramo biti maksimalno oprezni.“, rekao je iskusni kapiten Srbije.

Autor: Mirjana Petković