Kako pišu nemački i italijanski mediji, Šalke bi mogao da pošalje trenutnom šampionu Italije i Evrope ponudu za kapitena „orlova“ Dejana Stankovića. Deki ipak kaže da neće ni da zna za tu ponudu.

Stanković je potpis i ruku pružio samo upravi Intera.

U svojoj izjavi na ovu temu, Stanković je rekao: „Lepo je kad imaš 32 godine i saznaš da te ljudi primećuju. Međutim, ne vidim sebe daleko od Intera i Italije u kojoj živim već 13 godina. To je moje prvo i, nadam se, jedino inostranstvo.“

A zašto bi i napuštao Milan, kad tu živi već 13 godina i oseća se kao kod kuće, svi ga poštuju i vole, posebno navijači nero-azura. Ta ljubav i poštovanje je obostrano i Deki je svakako naučio da funkcioniše sa Italijanima za ovo vreme.

Mnogi bi počeli razmišljati o ovakvim špekulacijama, ukoliko je i ponuda „nepristojna“, ali to nije slučaj sa Stankovićem.

Verujte da u ovim godinama novac više ne pravi razliku. Uostalom, s Interom sam u maju ove godine potpisao novi ugovor koji važi do juna 2014. godine i malo je reći da sam prezadovoljan uslovima koje sam dobio„, zaključio je kapiten „Orlova“ u svojoj izjavi za „Novosti“.

Mirjana Petković