Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković, u izjavi za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije prokomentarisao je smenu na selektorskom mestu. Fudbaler Intera je iskoristio priliku da se zahvali Radomiru Antiću i ujedno poželi dobrodošlicu Vladimiru Petroviću.

– Koristim ovu priliku da se zahvalim Radomiru Antiću na svemu urađenom u prethodne dve godine. Upravo taj period mogao bih da opišem i kao najlepši za mene lično u dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri. Antić je selektirao fenomenalnu grupu ljudi i igrača i izražavam zadovoljstvo što smo bili u prilici da zajedno radimo u nacionalnom timu. Ono što je Radomir Antić postigao svakako se ne može zaboraviti niti izbrisati. Uveren sam da smo imali mnogo lepih i uspešnih trenutaka, a kao kapiten reprezentacije, zahvaljujem mu se na saradnji. Uz to, zahvaljujem se i ostalim članovima stručnog štaba, na odličnim odnosima koje smo uvek imali, kazao je Stanković.

Kapiten se zatim osvrnuo i na imenovanje Vladimira Petrovića i na obaveze koje slede u narednom periodu:

– Selektora Petrovića zaista veoma dobro poznajem. On mi je bio trener u mlađim kategorijama Crvene zvezde i uveo me je u prvi tim. Pred svima nama u reprezentaciji je doba velikih iskušenja. Cilj je jasan – plasman na Euro 2012. Posle svega što je bilo, ostaje nam da se odmah koncentrišemo na rad, igru i rezultate.

Povezane vesti