Mogu li „panceri“ da po­­bede Ganu sa dva gola razlike i odrade posao za „orlove“, u slučaju da ne pobede Australiju? Po mišljenju Dragoslava Stepanovića, nekad „in“ trenera u Bundesligi, to je sasvim realno.

Dragoslav Stepanovic

– U Nemačkoj je panika, štampa piše kako će Antić poučiti Rajevca kako da im zaprži „čorbu“ – kaže Stepi.

Uprkos tome, Lev i njegovi puleni rešeni su da izvade „fleke“ ubedljivom pobedom.

– Umesto Klosea, igru će početi Kakau, a moguće je da će Podolski biti pomeren napred, kao drugi špic. Atmosfera moranja trese naciju – posle 4:0 na startu, štampa je navodila „deset razloga zašto će Nemačka biti svetski prvak“, a sada prognoziraju šta će biti ako ispadnu! Levu su spremili otkaz. Biće još promena u timu – lošeg Badštubera može da zameni Boateng na desnom beku, a Lam bi se pomerio levo. Čine sve da pojačaju ofanzivu i dođu do bodova. Primetno je da su se igrači Gane istrošili u dva teška meča, a Afrikanci brzo padaju kad prime prvi gol.

Trijumf od dva gola razlike po meni je sasvim realan, što nama može da donese olakšanje. Ipak, jednako se uzdam u Laneta Jovanovića, koji je prosto neuhvatljiv i koga ne može da zadrži niko, pa ni tvrda odbrana Australije. Kako god, vidim Nemce i Srbe u drugoj fazi Mondijala – kaže Stepanović.

Izvor: Blic

Povezane vesti