Fudbalska reprezentacija Srbije bez velikog pritiska i medijske pažnje nastavlja svoje pripreme za dve kvalifikacione utakmice koje joj predstoje – protiv Estonije u petak i Italije u utorak.

Zbog nedavnog transfera u Partizan jedan igrač ipak se i dalje nalazi u žiži interesovanja domaće fudbalske javnosti, a reč je o golmanu crno-belih Vladimiru Stojkoviću. Posle „drvlja i kamenja“ Stojković je svojim odličnim odbranama na meču sa Arsenalom potvrdio da se nalazi u dobroj formi.

Igram iz nedelje u nedelju i sigurno da sam spremniji nego što sam bio dok nisam bio standardan u svom klubu. Izborili smo povoljne rezultate na prve dve utakmice sa Farskim Ostrvima i Slovenijom. Nismo previše dobili, ali ni izgubili na ta dva susreta. Slovenija je jaka ekipa što je i dokazala, dok smo Farane sigurno dobili i sve je i dalje na nama, rekao je Stojković.

Prema informacijama ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije prodaja ulaznica za utakmicu sa Estonijom ide dobro, a „krenula“ je u ponedeljak kada su otvorene i blagajne na stadionu u Humskoj, pošto su do tada mogle da se nabave samo putem kol-centra. Prodate su i sve karte dodeljene FSS za susret u Đenovi (1.500 ulaznica), ali Italijane mnogo više od posete meču brine stanje terena na stadionu Luiđi Ferara.

Povezane vesti