I dan posle tragičnog poraza i prerane eliminacije sa Svetskog prvenstva, čitava srpska javnost ne može da se opasulji – šta nam se to desilo!? Koliko je, zaista, igračima bilo teško i koliko su bili kivni na našeg dželata – urugvajskog sudiju Horhea Lariondu – govori i najnoviji status na „fejsbuku“ našeg golmana Vladimira Stojkovića.

Vladimir Stojkovic, Srbija-Australija

– Jedan smrad, jedno govno, jedna gnjida… Naneo je bol i tugu osam miliona Srba. Želim mu sve najgore. Da mu se sve vrati, da ne sudi više nikad nikome i da ga pojedu lavovi u Africi!“, iskalio je bes Vladimir Stojković preko svog laptopa samo dva sata posle meča sa Australijom, a prenosi Alo!.

Za srpske izveštače, Stojković je na oproštaju od Mondijala izjavio samo ovo:

– Teško mi je da govorim jer se brinem za svoje zdravlje, a kako se sada osećam, čir će mi proraditi!

Junak meča sa Nemcima, kojima je odbranio nekoliko „živih“ lopti i jedan penal, preksinoć je dva puta poklekao. Ipak, Stojke nije bio ljut na sebe, već na sudiju Horhea Lariondu. Po njemu, kao i prema većini kivnih igrača i besnih navijača, arbitar iz Urugvaja je direktno uticao na eliminaciju Srbije sa Mondijala i plasman Gane u drugi krug takmičenja.

– Ogorčen sam – bilo je sve što smo mogli da iščupamo od našeg golmana.

Inače, Stojković je silno motivisan ušao u meč sa Australijom, što je, takođe, pokazao na „fejsbuku“. U jutarnjim časovima, na dan utakmice, na njegovom profilu je osvanuo status: „Sprem‘te se, sprem‘te, četnici, kakvi budemo noćas bićemo doveka“.

Izvor: Sportal

Povezane vesti