Neven je posle meča proveo više od sat vremena s navijačima.

Neven Subotić delio autograme preko sat vremena!

Srpski fudbalski reprezentativac Neven Subotić i sledeće sezone će oduševljavati Nemce svojim igrama, ali pre svega stilom života, koji odiše jednostavnošću. Mediji koji prate svaki njegov korak zabeležili su da je Subotić u jeku priprema njegove Borusije iz Dortmunda za novu sezonu pronašao malo slobodnog vremena kako bi učestvovao u humanitarnoj utakmici lokalnog karaktera, na kojoj se okupilo svega 500 gledalaca.

Nakon meča, u kojem rezultat nikom nije bio važan, mladi Srbin se stavio na raspolaganje posetiocima i izrazio želju da dobije uspomenu na taj dan. Njegovo poziranje pred foto-aparatima i davanje autograma trajalo je koliko i ceo meč. Čak su i Nemci, naviknuti na superprofesionalizam sportista, bili fascinirani strpljenjem koje je Subotić pokazao tokom druženja sa navijačima, što se odlično uklapa u kliše prema kome su najbolji fudbaleri najčešće izvanredni ljudi.

Pristalice „milionera“ su najzadovoljnije time što će Subotić predvoditi tim u odbrani duple krune, iako on tvrdi da nije siguran u svoj status startera.

– Santana je ostao u klubu, tako da baš nisam opušten kada je reč o mom mestu u ekipi – rekao je Srbin.

(Miloš Mirković, Beli Orlovi)