Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović nagovestio je da bi pred početak kvalifikacija za SP ipak mogao da računa na nešto iskusnije fudbalere koje je u prethodnim utakmicama izostavio iz tima.

Mihajlović vraća Žigića, Krasića, Pantelića i Jovanovića

Mihajlović je pomenuo Žigića, Krasića, Pantelića i Jovanovića ali i rekao da poziv ne mogu da očekuju pre oktobra jer će u prvim utakmicama kvalifikacija šansu da dobije tim iz nedavnih prijateljskih utakmica.

Žigić je postigao dva gola na početku sezone, pa ako tako nastavi, možda bude u konkurenciji za sastav u oktobru. Isto važi i za ostale, iskusnije igrače – Krasića, Pantelića, Jovanovića…Neka ostanu u dobroj formi, ponašaju se kako treba, pa kada dođu na red utakmice u oktobru, mogli bi i oni da budu pozvani“, uverava Mihajlović.

Selektor mnogo očekuje od Miralema Sulejmanija i Marka Šćepovića kada se potpuno oporave i kaže da će njih dvojica sigurno da dobiju poziv za susret sa Škotskom.

Dobiće poziv obojica, ali će tih dana samo trenirati sa nama. Šćepović zna da postigne gol, odličan je tehničar, ume da zadrži loptu, proigra. Uklapa se u moju viziju reprezentacije i ubeđen sam da će nam biti od velike koristi“, hvali Mihajlović mladog napadača Partizana.

Utakmica se igra 8. septembra sa početkom u 15:00.

(Miloš Jovanović, Beli Orlovi)