Ovog vikenda je na programu 17 kolo Ukrajinskog prvenstva. Kahriman od saigrača za poklon dobio pobedu u meču protiv ekipe Volin; Ninković u nedelju dočekuje ekpiu Aleksandrije.

Damir Kahriman(foto: Sk Tavria)

Damir Kahriman je posle još jednog nastupa u dresu reprezentacije, ovog vikenda nastupio i u Ukrajinskom prvenstvu. Prošlo kolo je pauzirao zbog kartona, ali je u ovom proslavio rodjendan pobedom svoje ekipe. Njegovi saigrači su svojim zalaganjem izvojevali pobedu nad protvnikom koji im je direktan konkurent za vrh tabele. Neizvesnost je trajala dugo sve do 89 minuta. Tada je Kaliničenko dobro odreagovao u kaznenom prostoru gostujuće ekipe i lepim pogotkom svojoj ekipi doneo nova 3 boda.

Kahriman je bio vidno motivisan na ovom meču i gostujućim fudbalerima nije dozvolio ni u jednom trenutku da postignu gol koji bi sigurno promenio tok ove neizvesne utakmice.

Redakcija Belih Orlova mu takodje želi srećan rodjendan i još dosta uspešnih nastupa kako za svoj tim tako i za reprezentaciju Srbije.

U nedelju ekipa Dinama iz Kijeva ugostiće u 18:30 ekipu Aleksandrije. Ako je zaključiti po prethodnim kolima, Ninković neće ni ovog vikenda nastupati za ekipu iz Kijeva. Nastupi u reprezentaciji neće mu takodje pomoći kada je u pitanju odluka trenera Dinama da ga pusti od prvog minuta, ali se nadamo da će bar kasnije u drugom poluvremenu zabeležiti koji minut na terenu.

Izveštaj ove utakmice i rezultati ostalih mečeva saopštićemo vam sutra neposredno nakon završetka svih utamica.

(Beli Orlovi, D. Jevremović; Foto: Reuters)