Ulaznice za kvalifikacionu utakmicu Srbija – Estonija, koja će biti odigrana u petak, 8. oktobra (20.30) na stadionu Partizana od početka nedelje mogu da se kupe i na blagajnama stadiona u Humskoj ulici. Zainteresovani ulaznice mogu da kupe i pozivom telefonskog broja Kol-centra FS Srbije (011/381-81-77) ili putem servis Ticketline.rs i Call4all.rs

Ulaznice za za severnu i južnu tribinu koštaju 300 dinara, za bočne strane „Istoka“ treba izdojiti 500, a centralne 600 dinara, dok karte za „Zapad“ koštaju 700 (bokovi) i 800 dinara (centar).

Istovremeno, Fudbalski savez Srbije je obavestio javnost da je kompletan kontigent (1.800) ulaznica za meč Italija – Srbija, namenjen našim navijačima – rasprodat. Navijači koji su ostali bez karte, a ipak žele da putuju u Đenovu, ostaju alternativni načini za kupovinu ulaznica. S obzirom na interesovanje i dosadašnji angažman srpske dijaspore da do karata dođu na licu mesta, u Đenovi, procena je da će nacionalni tim Srbije, na gostovanju u Italiji, bodriti oko tri hiljade navijača.

Povezane vesti