Ahil Vebo, dvostruki strelac za Kamerun u utakmici u kojoj je Srbija pred odlazak u Južnu Afriku slavila sa 4:3, uveren je da će „orlovi“ imati šta da pokažu na Mondijalu.

Pjer Vebo

„Srbija je jaka, zasluženo nas je pobedila. Imate ozbiljnu, takmičarsku ekipu koja će pravo lice da pokaže na Svetskom prvenstvu“, rekao je Vebo za „Sport“.

On je dodao da tri primljena gola ne treba da brinu navijače srpske reprezentacije:

„To ne bi trebalo da vas brine. Nedostajao je Nemanja Vidić, ključni igrač vaše odbrane. Sa njim u ekipi imaćete mnogo manje problema u Južnoj Africi“, uveren je Vebo.

Dvostruki strelac na meču u Humskoj najavljuje i da će Kamerunci prikazati još bolje partije na Mondijalu od onih na pripremama.

„Primili smo čak sedam golova u dva meča (porazu od Srbije prethodio je i jedan ubedljiv protiv Portugala – 3:1). Jasno je da moramo bitno da popravimo igru u odbrani. Nismo, međutim, previše zabrinuti. Sve je podređeno prvom meču sa Japanoom, tada ćete videti pravi Kamerun, sa Etoom koji nam je mnogo nedostajao. Igrao je samo u Portugaliji, kada je isključen, pa ga zato nije bilo na terenu u Beogradu“, poručio je Vebo

Izvor: Blic

Povezane vesti