Kiša koja zaliva Leogang još od nedelje uveče bez prestanka nije pokvarila raspoloženje u taboru srpske reprezentacije. Igrači su svesni da je poraz u prvoj pripremnoj utakmici od strane Novog Zelanda loše primljen od strane domaće javnosti, ali uverevaju da je on samo rezultat jakog rada na pripremama, što je potvrdio i pomoćni trener reprezenacije Aleksandar Rogić.

– Želeli smo da igrači pravo iz jakih treninga uđu u utakmicu. Da su bili odmorni i sveži na terenu to bi značilo da nismo dobro radili na treninzima. Selektor je želeo da isproba i neke nove taktičke varijante i u tome smo izašli bogatiji iz ove utakmice, objasnio je Rogić.

Stručnom štabu naše reprezentacije priključen je Tomas Zenevald, kiropraktičar iz Nemačke koji je dugo vremena radio u berlinskoj Herti.

Portparol Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Bošković oštro je demantovao informaciju lista „Esterajh 24“ prema kojoj Srbiji preti isključenje sa Svetskog prvenstva zbog incidenata na utakmici sa Novim Zelandom.

Konferenciji za novinare upriličenoj za srpske izveštače koji se nalaze u Leogangu prisustvovali su Nemanja Vidić i Zdravko Kuzmanović. Prvotimac Mančester Junajteda iznenadio je svojom najavom da bi uskoro mogao da se oprosti od dresa „orlova“.

Prisutne je ipak najviše zasmejavao odlično raspoloženi Zdravko Kuzmanović koji je svojim duhovitim odgovorima izazvao opšti smeh u sali, pa zato vredi pogledati snimak konferencije za novinare.

Izvor: SportskaCentrala

Povezane vesti