Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić smatra da je predstojeći duel sa Arsenalom najvažniji za „đavole“ u jesenjoj polusezoni i nada se da povreda Rija Ferdinanda koju je zadobio u meču sa Valensijom nije ozbiljnije prirode.

Nemanja Vidic, Manchester United, wallpaper, pozadina, poster za desktop 1280x1024

Kapiten Engleske izašao je iz igre u drugom poluvremenu i posle meča je izjavio da veruje u njegov oporavak za duel sa „tobdžijama“. Vidiću je jasno koliko je Ferdinandovo prisustvo u odbrani značajno za tim, naročito protiv tima kakav je Arsenal.

„Držim mu palčeve da je sve u redu. Protiv Arsenala potrebno nam je iskustvo na terenu, naročito Rio. Ovo je veoma važna utakmica za nas, jedna od najvećih, u ovoj polusezoni svakako najveća“, rekao je Vidić.

Kapiten Junajteda zna da eventualni neuspeh neće puno toga promeniti jer velikani kiksiraju češće nego prethodnih sezona, ali se nada da će doći do pobede.

„Arsenal trenutno igra sjajno i zato se i nalaze na vrhu tabele. Bilo bi lepo ukoliko bismo ih pobedili i preuzeli prvo mesto. Trijumf nad njima ne bi nam donela neku ogromnu prednost jer je duga sezona ispred nas. Ipak, svi u klubu ćemo dati svoj maksimum da to učinimo“, rekao je Vidić.

Izvor: Blic Sport

Povezane vesti