Nemanji Vidću poslednjih dana je baš krenulo! Pre samo nekoliko dana je proglašen najboljim igračem sezone u Premijer ligi, a danas je u ruke uzeo i pehar namenjen pobedniku ovog takmičenja.

Pobedom od 4-2 nad Blekpulom, Mančester junajted je osvojio 19. titulu Premijer lige, a pobednički pehar u ruke je primio naš reprezentativac i kapiten kluba Nemanja Vidić.

Još prošle nedelje se znalo da je Junajted šampion, ali Vidić nije krio oduševljenje nakon dodele pehara. Zna koliko je truda uloženo u osvajanje ove titule, ali mu još nešto predstavlja motiv više za slavlje:  „Ljudi su tokom cele godine govorili da nismo dovoljno dobri, ali smo ih sve demantovali i ostaje nam još da se borimo i za trofej Lige šampiona!“

Vidić je ove sezone predvodio ekipu Mančester junajteda koja je osvojila 19. naslov prvaka Engleske za svoj klub, što predstavlja rekord engleskih klubova. To je svakako razlog više za slavlje, a Vidić je siguran da to neće biti njegov, ali ni ekipin poslednji naslov prvaka države.

Slavlje na stadionu Mančester junajteda je bilo u tradicionalnom stilu – izlazak igrača sa decom, a Vidićeva pratnja na terenu bili su sinovi Stefan i Luka.
Izjavu našeg reprezentativca nakon dodele medalja možete pogledati u videu koji sledi.

(Beli Orlovi, foto: AP, video: youtube.com)