Srpski reprezentativac Nemanja Vidić postigao je dogovor o novom višegodišnjem ugovoru sa Mančester Junajtedom. Vidić će po novom ugovoru postati jedan od najplaćenijih fudbalera na „Old Trafordu“, a njegova plata će najverovatnije biti povećana sa 70.000 na 90.000 evra.

Nemanja Vidic, Manchester United, wallpaper, pozadina, poster za desktop 1280x1024

Junajted je novim ugovorom osujetio potencijalni prelazak srpskog reprezentativca u Real Madrid, koji nije krio interesovanje za njega.

28-godišnjem defanzivcu pre potpisivanja novog ugovora ostalo je da odradi još dve godine, a menadžer ‘crvenih đavola’ Aleks Ferguson nije mogao da novinarima dâ čvrste garancije da će Vidić i naredne sezone biti na Old Trafordu, sve do petka, kada je dogovor potvrdio izvršni direktor Junajteda Dejvid Gil.

„U poslednje vreme pojavile su se mnoge spekulacije oko nastavka Nemanjine karijere, ali po mom mišljenju mediji su se vratili nekim starim pričama, jer ove sigurno nisu potekle iz Junajteda ili Nemanjinog kampa. Sastali smo se sa Nemanjom i njegovim savetnikom na kraju prošle sezone i krenuli smo sa pregovorima. Oni su prekinuti kada je Nemanja otišao na Svetsko prvenstvo, ali su nastavljeni kada je Srbija eliminisana, i zadovoljan sam što smo postigli dogovor pre tri-četiri nedelja po kom se Nemanja obavezao na višegodišnju vernost klubu“, rekao je Gil.

„Ugovor tek treba da bude potpisan, sada naši advokati spremaju papirologiju, koju treba da prekontrolišu Nemanjini savetnici. On je još uvek na odmoru, ali je plan da ga potpiše čim se vrati“, dodao je Gil.

Povezane vesti