Menadžer srpskog fudbalskog reprezentativca Nemanje Vidića nagovestio je da bi taj defanzivac mogao da napusti Mančester junajted nakon Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, prenosi britanska televizija Skaj njuz.

Nemanja Vidic tokom utakmice protiv Juzne Koreje

Ta televizija prenela je reči Vidićevog menadžera Paola Fabrija koji je rekao da njegov klijent u ovom trenutku želi da se koncentriše isključivo na Svetsko prvenstvo a da će odluku o tome gde će nastaviti karijeru doneti nakon tog takmičenja.

Pre odlaska na pripreme reprezentacije, Vidić je u više navrata pokušao da stavi tačku na špekulacije o tome da je zainteresovan da napusti Old Traford (stadion Junajteda) pre isteka ugovora 2012. godine.

Ipak, kako je za njegove usluge navodno zainteresovan i Real Madrid, Vidićev menadžer nije želeo da isključi mogućnost prelaska u španski klub.

– U ovom trenutku nema novosti. Nemanja je na Svetskom prvenstvu sa reprezentacijom Srbije i posvećen je tom takmičenju. Od njega očekujemo da nam saopšti gde želi da igra kada se vrati sa Svetskog prvenstva- rekao je Fabri.

On nije želeo da kaže da li se razmatra mogućnost izmene ugovora sa Junajtedom ali je dodao da zvaničnici Real Madrida još nisu izneli konkretnu ponudu za eventualni Vidićev transfer sa Old Traforda, na kojem igra od 2006. godine.

– Još nismo čuli ništa zvanično, a Nemanja je od mene tražio da ne pominjem imena klubova dok je na Svetskom prvenstvu. Ukoliko bude nekog transfera, on će se desiti nakon tog takmičenja- rekao je Fabri.

Izvor: GlasJavnosti

Povezane vesti