Fudbalski savez Srbije je odredio cene ulaznica za prvu utakmicu Grupe C kvalifikacija za Euro 2012, a koju će naš nacionalni tim igrati kao domaćin protiv Slovenije 7. septembra sa početkom u 20 časova i 30 minuta na stadionu Crvene zvezde.

Slika tima Srbije protiv Kameruna, 5 Juni, 2010. Stadion Partizana

Za ovu utakmicu štampano je 48.696 karata, koje će biti u prodaji po sledećim cenama: za ulaz na severnu i južnu tribinu treba izdvojiti 400 dinara, dvostruko više za bočni deo „istoka“, po 1.000 dinara koštaju centralni deo istočne i bočni deo zapadne tribine, dok mesta u središnjem delu „zapada“ košta 1.200 dinara.

Zainteresovani će ulaznice moći da kupe putem interneta od 25. avgusta, telefonom putem kol-centra FSS, a na blagajnama Marakane od utorka, 31. avgusta.

Veliko interesovanje Slovenaca

Za utakmicu između Srbije i Slovenije vlada veliko interesovanje i među navijačima gostujućeg tima, saopštio je Fudbalski savez naše zemlje.

„Poštujući potpisani Protokom o takmičenju u kvalifikacionoj Grupi C FSS će izdvojiti pet odsto od ukupnog kapaciteta stadiona Crvene zvezde za navijače slovenačke reprezentacije“, navodi se u saopštenju.