Srpski reprezentativac broji dane u Johanezburgu i obećava da će maksimalno iskoristiti svaki minut koji mu bude poverio selektor Radomir Antić.

Zoran Tosic

Zoran Tošić precrtava dane kao što se nekada radilo u vojsci. Marljivo radi i sve misli su mu okrenute ka nedeljnom meču protiv Gane.

„Brojim dane i ne mogu da dočekam nedelju. Sve smo ostavili po strani i mislimo samo na utakmicu protiv Gane“, kaže Bambi.

Tošić smatra da ni jedna utakmica neće biti laka, ali da „orlovi“ neće odustati od svog stila igre.

„Sve tri reprezentacije su izuzetno dobre i neće biti ni malo lako. Ali, s obzirom na utakmice koje smo igrali kod Antića, uveren sam da se nećemo braniti. Nećemo ni srljati, ali ćemo su se truditi da ugrozimo protivnički gol“, dodaje igrač Kelna.

Bambi tvrdi da će maksimalno iskoristiti svaki minut proveden na terenu.

„Nije mi sve jedno da li ću biti starter ili na klupi, jer svaki igrač želi da na terenu provede što više vremena. Međutim, igranje za reprezentaciju ne meri se minutima. Nije bitno koliko ću minuta provesti na terenu, već je važno da ih iskoristim na najbolji način. Ukoliko dobijem priliku, iskoristiću je na pravi način. Svestan sam kvaliteta i znam da mogu“, tvrdi Tošić.

Izvor: Sportske, Sportski žurnal

Povezane vesti