Zoran Tošić je bio najbolji igrač utakmice u kojoj je ekipa CSKA ubedljivo savladala Anortozis rezultatom 4:0, postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju.

Zoran Tosic

„Igrali smo veoma dobro, ali ni sa ovim rezultatom ne smemo da se opustimo. Idemo na gostovanje i tamo moramo da budemo ozbiljni“, rekao je Tošić.

Reprezentativac Srbije je rekao da mu se dopada to što Moskovljani nisu ni u jednom trenutku spuštali tempo.

„Sve vreme smo održavali visok ritam, imali smo dosta prostora napred i pokušavali smo da damo što više golova. Što se mojih tiče, oba su dobra, a ja obožavam da dajem golove“, rekao je Tošić.

Popularni Bambi se već nameće kao veoma važan igrač, a posle ove utakmice bi mogao da bude i zadužen za više slobodnih udaraca. Ruske novinare je zanimalo šta misli o još jednom „bombarderu“ iz slobodnjaka Keisukeo Hondi, koji je do sada izvodio skoro sve prekide.

„Sve će zavisiti od mesta gde je napravljen faul i od naše forme u tom trenutku. U svakom slučaju ja nastavljam da treniram i dodatno radim i na tom delu igre“, rekao je Tošić.

On je istakao da će tim i na Kipru ići na pobedu, kao i da je njemu važno da se dokaže na svakoj evropskoj utakmici.

„Naravno da je Liga šampiona glavno takmičenje, ali za mene je važna svaka utakmica, bez obzira na to koji je turnir u pitanju“, rekao je Tošić.

Povezane vesti